Uusi kesäfestivaali Rauma Sunset Festival järjestetään Otanlahden rannalla elokuussa 2024!

Uusi kesäfestivaali Rauma Sunset Festival järjestetään Otanlahden rannalla elokuussa 2024!

11/03/2024
Uusi kesäfestivaali Rauma Sunset Festival järjestetään Otanlahden rannalla elokuussa 2024!

Rauman Otanlahden rantapuisto syttyy jälleen eloon, kun Sunset Festival valloittaa alueen perjantaina ja lauantaina 23.-24.8.2024. Festivaalailla nähdään kotimaisia nimekkäitä eturivin suosikkiartisteja. Tapahtuman järjestää United Festivals Oy.

Tapahtuman järjestämisestä vastaavan United Festivals Oy:n Henri Kulmala on iloinen siitä, että Rauman kaupungin vastaanotto on ollut positiivista ja rohkaisevaa uuden festivaan järjestämisen osalta.

- "Tyylimme on tehdä kunnolla tai ei ollenkaan. Pyrimme luomaan tapahtumasta perinteen ja on erittäin tärkeää, että ensimmäinen kerta jättää kävijöilleen unohtumattoman kokemuksen. Festivaalin pitää heti lunastaa paikkansa elokuun lopun kohokohtana ja olemmekin suunnitelleet kyseistä tapahtumaviikonloppua jo viime kesästä asti", kertoo tapahtuman järjestäjä Henri Kulmala.

TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN HUIPPUESIINTYJIÄ!

Sunset Festivaleilla nähdään tulevana kesänä huippuesiintyjiä. Perjantaina 23. elokuuta estradille nousevat Erika Vikman, Bess, Maija Vilkkumaa, Arttu Wiskari ja Linda. Lauantaina 24.8. vuoronsa saavat Kuumaa, Sanni, Abreu, Viivi ja Roope Salminen & Koirat. Lisäksi DJ Amanda Harkimo pitää tunnelmaa yllä molempina festivaalipäivinä päälavan keikkataukojen ajan.

KAIKKIEN PÄÄSYLIPPULUOKKIEN MYYNTI ON ALKANUT!

Sunset Festivalien kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on ruokailun sisältävä Beach House VIP -lippu perjantaille tai lauantaille. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä edulliseen 89 euron hintaan (norm. 119 €) sunnuntaihin 31.3. asti. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiRauman kaupunkiHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals